Nieuwsberichten, knipselkrant

Vóór het digitale tijdperk circuleerde er in organisaties vaak een knipselkrant. Nieuwsberichten werden letterlijk uit kranten, weekbladen of tijdschriften geknipt en gebundeld. Vervolgens kon iedereen de knipsels in een map inzien of gingen deze rond via kopieën met een nietje erdoor.

In onze digitale knipselkrant vind je relevante nieuwsberichten, geordend per categorie. De links verwijzen naar nieuwsberichten op andere (nieuws)websites. Je kunt naar beneden scrollen om alle berichten te bekijken, via de volgende paragraaf kun je zoeken in de berichten.


Zet filter op zoekterm

Je kunt hieronder een zoekcriterium ingeven, dat mag elke gewenste term zijn (het hoeft dus niet een categorie te zijn). Klik daarna op Zoeken. Dan worden alleen de nieuwsberichten getoond die deze term bevatten. Wil je de berichten van een bepaalde categorie zien, ga dan naar een berichtcategorie in de paragraaf hierna. Via Reset Search kun je opnieuw beginnen.


Ga naar berichtcategorie


Copyright

Als je interesse hebt in teksten of afbeeldingen van deze website

neem dan contact op via .