sedumdak

Rooftop Revolution

De gemeente Nijmegen zet in op groene daken in de stad. “Dat zorgt voor verkoeling bij hete zomers en is goed voor de natuur en onze gezondheid.”  De gemeente Nijmegen en Stichting Rooftop Revolution geven nu tien dakadviezen weg.

Via Rooftop Revolution kun je advies krijgen (dit is tijdelijk gratis). Nando Habraken, lokale aanjager in Nijmegen voor Rooftop Revolution: “Wil je tips over wat er kan op je dak(en), advies over de aanleg, of hulp bij het aanvragen van subsidie voor een groen of groen-blauw dak? Dan kom ik graag langs om de mogelijkheden te onderzoeken. Van daktuin, tot wateropvang en energieopwekking, samen kunnen we kijken welke stappen er gezet moeten worden op weg naar een groene oase.”

Naast subsidies voor groendaken  en groengevels  kunnen (dak)eigenaren  nu ook een gratis dakadvies aanvragen. Kijk op www.rooftoprevolution.nl/nijmegen of stuur een mail naar .

Lees verder op Groendaken.

Copyright

Als je interesse hebt in teksten of afbeeldingen van deze website

neem dan contact op via .